Mijn Bericht punt NL
RSS Feed home | archief | links | bericht plaatsen Sinds vrijdag 2 maart 2007, jaargang 18 week 29

Bob Kosse helpt organisaties vernieuwen met nieuw boek: SOPHIA De Wijsheid van Wendbare Organisaties

woensdag 19 juni 2024, 12:15:04

Bob bundelt ruim 10 jaar ervaring in organisatieverandering tot een behapbaar en uitvoerbaar boek. Het boek verschijnt op 1 juli 2024 en beschrijft de door Bob ontwikkelde SOPHIA aanpak waarmee organisaties meer resultaat, met minder gedoe behalen. In het eerste deel van het boek wordt gekeken naar een praktijkvoorbeeld. De lezer wordt meegenomen in het verhaal van IceBerg Solutions. Het tweede deel gaat in op de praktische kant waarmee de lezer in staat wordt gesteld de SOPHIA aanpak toe te passen in de eigen organisatie.

De SOPHIA aanpak is door Bob ontwikkeld op basis van ruim 10 jaar veranderervaring in middelgrote en grote organisaties. In tegenstelling tot veel managementboeken over wendbaarheid, gaat dit boek niet over de proceskant, maar wordt de aandacht verlegt naar de manier van denken achter de processen.

Dit boek vormt een verfrissend mix van wendbaarheid en organisatieverandering. Het boek is geen belofte om bedrijven klaar te stomen voor de toekomst, maar zorgt ervoor dat ze wendbaar genoeg zijn voor ELKE uitdaging die op hun pad komt. De beschreven SOPHIA aanpak reikt een handig en effectief kader aan waar iedereen mee aan de slag kan.

Bedrijven | https://deorganisatieveranderaars.nl